tekstschrijver

Tijdens mijn werk als (online) communicatieadviseur is schrijven altijd een belangrijk en groot onderdeel van mijn werkzaamheden geweest. Ik stel veel vragen om erachter te komen waar het nu echt om gaat. Ik ga daarbij op de stoel van de ontvanger zitten en probeer met creativiteit de lezer te raken. Daarnaast redigeer ik regelmatig complexe technische teksten voor organisaties die rapportages moeten leveren aan bijvoorbeeld de overheid.

Zoekmachine-optimalisatie is het actief optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van een aantal factoren om het bezoek op relevante zoekwoorden vanuit zoekmachines te verhogen, kortweg SEO. Tekstschrijver Monique Speelman helpt met prettig leesbare en vindbare webteksten het bezoek naar uw website te verhogen en de conversie te verbeteren. SEO tekstschrijver Monique Speelman schrijft motiverende en pakkende teksten die zorgen voor meer bezoekers.

gastblogger

(Gast)bloggen heeft voordelen en kan onderdeel zijn van je content marketing strategie. Het zorgt ervoor dat je website beter naar voren komt in de zoekresultaten. Het levert waardevolle links op van websites die meestal bovenaan staan. Ook kun je met gastblogs een autoriteit worden op een bepaald onderwerp. En het draagt bij aan linkbuilding. Google vindt nieuwe content prettig. Bloggen is dus goed als je de concurrenten een stap voor wilt zijn. Het kost alleen wel veel tijd. Je kunt mij inhuren als ghostblogger. Samen bekijken we op welke zoektermen je wilt scoren. Of we bedenken nieuws, commentaar en ontwikkelingen in de branche die je wilt delen.

je kunt mij inzetten als