Onderwerpen: communicatie communicatiebureau content de 3D's dictee duurzaam duurzaamheid economie gespot HNW scrum storytelling Wmo

Groot Schiedams Dictee live op Looktv

vrijdag
30 oktober 2015

Het is weer zo ver. Op donderdagavond 5 november laat Schiedam zich in de kaart kijken. Burgemeester C.H.J. Lamers leest dan het Groot Schiedams Dictee voor. Het niet goed kunnen lezen en schrijven levert problemen op bij eenvoudige dingen als een formulier invullen of e-mail beantwoorden. Daarom hebben De Bibliotheek Schiedam en Rotaryclub Schiedam-de Veste de strijd tegen laaggeletterdheid gekozen als goede bestemming voor de opbrengst van dit Groot Schiedams Dictee. Het belooft een leuke, interessante en nuttige avond te worden die wordt afgesloten met een borrel en vrolijke muziek. Het dictee wordt live uitgezonden door Looktv.

Inschrijven
Deelname aan het dictee kost 10 euro. Inschrijven kan via deze link. En daarnaast is het de bedoeling om je te laten sponsoren voor je noeste schrijfinspanningen. Dat kan via het Sponsorformulier Groot Schiedams Dictee 2015.

Details dictee
Thema: Schiedam in de kaart gekeken.
Datum: donderdag 5 november 2015.
Tijd: inloop 1900, start dictee om 1930. Einde: 2230.
Locatie: Gemeentehuis, Aleidazaal, Stadserf 1, Schiedam.
Uitslag: alleen het aantal fouten van de drie finalisten wordt bekend gemaakt.

Zodra u het inschrijfgeld heeft overgemaakt, is uw inschrijving definitief. U kunt het deelnamegeld, sponsorgelden en donaties storten op rekeningnummer NL38 ABNA 0520 5375 72 ten name van Stichting Projecten Rotaryclub Schiedam de Veste, ovv “Schiedams Dictee”. Vermeld ook de naam van de deelnemer erbij, dan is het duidelijk om welke schrijfheld het gaat.